Tuesday 26 August 2014

kraft som de investera

Om du slår på TV: n eller öppna en tidning som du sannolikt att hitta en annons för ett arbete hemma företag. Dessa system är på uppgång och du kan hitta dem nästan var som helst, från telefonstolpe flygblad, till tv-reklam. Dessa annonser lovar allt från några tior som gjorts på sidan, till omedelbar rikedom och snabba pengar. Men man måste ställa den uppenbara frågan: Har dessa företag verkligen håller vad de lovar?

Försiktighet bör utövas när man tittar in i en av dessa annonser. De flesta av dessa bli rik snabbt tomter, och arbeta hemifrån företag är bara bedragare som vill lura dig av dina pengar. Merparten av tiden du märker för sent vad som hänt, och att dessa annonser har utelämnat några mycket viktiga fakta. De kan ha lämnat ut det faktum att du kommer att få arbeta många många timmar för att få jobbet gjort, och med ut lön ibland också. Vissa tar ut även avgifter som de inte avslöja i förväg på sina annonser. Ligga med utelämnande är hur de flesta bedrägerier komma in i verksamheten till att börja med.

Ett obemärkt antal arbete hemma företag kräver deras sökande att spendera sina egna pengar för att placera tidningsannonser, kopiera eller köpa kuvert, papper, stämplar och andra förnödenheter eller utrustning som de behöver för att kunna utföra sina jobb. Ibland kan dessa arbete hemma företag, även kräva att du betalar en tilläggsavgift för instruktioner eller "tutorial" programvara för utbildning så att du kommer att kunna göra ditt jobb ordentligt. Vad de inte säger är dock att denna "utbildning" eller "instruktioner" som de talar om är faktiskt tillgänglig någon annanstans, utan kostnad. Många kunder som har blivit lurade av annonser sprang genom dessa arbete hemma företag har förlorat tusentals dollar. Vad mer, all sin tid och kraft som de investerat i systemen gick ner i avloppet.

Några klassiska system att hålla utkik efter är saker som:

Medical Billing: Företag beck att det finns en kris inom sjukvården. Annonserna kommer att säga att för att spara pengar, är läkare söker utomstående personer att ta hand om pappersarbetet och fakturering över internet. Ett sådant jobb lovar enkel fallet, och massor av det, men vad de inte kommer att nämna är att man måste starta företag på egen hand, samla kunder, reklam och generera intäkter allt på egen hand.

Kuvert Fyllning: Arbeta hemma företag kommer att be dig om en avgift så att de kommer att kunna skicka dig "instruktioner" som talar om hur man stoppa kuvert och tjäna pengar. Men du kommer senare att inse att dessa instruktioner är faktiskt samma annons som du har fått om att de kommer att säga att skicka ut för att dra mer folk till bluff.

No comments:

Post a Comment